Hoe haal je het beste uit onze producten?

Premium Quality

Wij brengen het beste vlees van over de hele wereld direct naar jouw vriezer. Het is niet zomaar een stukje vlees. En dus geven we graag wat advies om het beste uit je burgers, steaks en carpaccio te halen.
Angus Beef Carpaccio - The Frozen Butcher
Iberico Burger - The Frozen Butcher
Ribeye Steak - The Frozen Butcher

Ontdooien

Hoe… ontdooi jij
jouw burger?

Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden de burgers pas te bakken als ze ontdooid zijn.

Hoe… ontdooi jij
jouw steak?

Ontdooi de steak totdat deze op kamertemperatuur is voordat je hem op de grill legt.

Hoe… ontdooi jij
jouw carpaccio?

Haal de carpaccio uit de verpakking en ontdooi de carpaccio op een bord in de koelkast.

Iberico Burgers and parsnips fries with rosemary salt
Portobello Lamb burger with babaganoush
Ribeye Steak - The Frozen Butcher

Burgers

Hoe… haal je het beste
uit je burger?

Wij brengen het beste vlees van over de hele wereld direct naar jouw vriezer. Dus dan wil je waarschijnlijk alle smaken en sappen van de burger behouden. Om dat te bereiken, is het belangrijk om de burgers voorzichtig te bakken. Probeer ze niet te pletten of vervormen en draai ze maar één keer om. Bak ze niet te lang, want daar worden ze droog van. Het is het beste om ze te bakken wanneer ze ontdooid zijn, maar dit is niet essentieel. Bak de burgers op de barbecue als het weer het toelaat. Dat geeft ze een lekkere authentieke, rokerige smaak. Grillen is ook een goede optie.

Extra tip: als je de burgers op een broodje eet, bak het broodje dan eerst in de pan voor een nog intensere smaakbeleving.

3-4 minuten per kant op middelhoog vuur (omdraaien als de sappen bovenop de burger verschijnen).

2-3 minuten per kant (omdraaien als de sappen bovenop de burger verschijnen).

20-25 minuten op 210°C (omdraaien niet nodig).

# Deze richtlijnen zijn voor ontdooide burgers. Als je ze bevroren bereidt, tel dan 1 minuut per kant op bij het bereiden met een koekenpan, grill of barbecue en tel 5 minuten op bij de oventijd. Alle kookapparatuur is anders. Dit zijn slechts richtlijnen.

Ribeye Steak - The Frozen Butcher
Striploin Steak - The Frozen Butcher
Cantharellen Side Dish

Steaks

Hoe… haal je het beste
uit jouw steak?

Wij brengen jou het beste vlees ter wereld direct in jouw vriezer. Dan wil je natuurlijk niet dat deze steak zijn smaak en sappigheid verliest. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan als je de steak grilt. Gebruik liever een vleestang dan een vleesvork om de steak te verplaatsen. En wanneer de steak klaar is laat je hem voor het beste resultaat stevig ingepakt in aluminiumfolie rusten.

Hoe…
serveer je de steak?

Rare*: Eet jij je steak graag rood en sappig, gril hem dan 1-2 minuten en vervolgens 6-8 minuten in de oven. Zo wordt de steak heerlijk rare.

Medium*: Eet jij je steak graag knapperig en rosé, gril hem dan 3 minuten* en vervolgens 4 minuten in de oven. Zo wordt de steak heerlijk medium.

Well-done*: Eet jij je steak graag doorbakken, gril hem dan 4-5 minuten en vervolgens 1 minuut in de oven. Zo wordt de steak heerlijk doorbakken.

* Hoe je de steak gebakken wilt, wordt beïnvloed door de dikte van het vlees. De genoemde tijden hierboven zijn alleen een indicatie. Controleer tijdens het bakken regelmatig de stevigheid van het vlees.

THE FROZEN BUTCHER
Frozen in time... Fresh on your Plate